Klubowicz
i znow jakiegos grata xD?
O ile wiem... jeden i drugi zamknie jadaczkę i przestanie się kurwa kłócić bo zaraz i jednemu i drugiemu podziękuje za bycie w klubie.
Jeden niech nie prowokuje kłótni a drugi niech nie daje się prowokować
Kolega nvu nie pomylił stron, Sam mu zaproponowałem bo uważałem że został wyrzucony pochopnie i jego zdanie było twierdząco pytające więc nie wiem czemu odpowiedź poszła tak mocna. Proszę o spokój innaczej będę zmuszony dać jednemu i drugiemu dać 3 dniowego bana.
Ponieważ doszły Mnie słuchy że tracimy osoby przez nie potrzebne kłótnie (i sam też to zauważyłem) to liczę na to że ta wymiana zdań była ostatnią.
Klubowicz
"O ile wiem to dostaniesz wpierdol"
hehe, Sobol nie denerwuj sie Predzej czy później i tak dostanie
Maniuś, Ty jak Nasza mamusia, uspakajasz swoje dziecie "nic złego sie nie stalo, a teraz sie zamknac i zyc ze soba w zgodzie" Dobra mama
Dlatego ta sprawe zostawie i nie będę robić bałaganu na forum. Sprawa sie wyjaśni na jakim kolwiek spotkaniu. Dobra zmieniajac temat kto bedzie w sobote i o której sie umawiamy?
Klubowicz
ja mam o 11 angielski wiec moge byc troche spóźniony ale na saska az mi sie nie chce jechac kurde...
Kasia uciekła, Kasia uciekła... a co ona takiego tu zrobila? tez sie angazowala jak pol dupy za krzaka
Klubowicz
wiesz co, cos blizej centrum albo arkadia moze byc? ja dojechalbym pewnie na okolo 14 dopiero ;/ wiec spotkajcie sie pwoiedzmy o 12 tak jak zawsze bywalo o cafe i przeniescie spotkanie na jakies atrakcje?
wybierzcie cos
Co masz na myśli mówiąc atrakcję w Sobotę o 14? Chyba że McDonald no to wspaniała atrakcja. Można nic nie organizować jak Cafe się nie podoba.
Ale masz rację Kasia się nie organizowała zbytnio w SST, zresztą tak jak każdy.
Klubowicz
"Można nic nie organizować jak Cafe się nie podoba. "
Kurwa , jak bedziesz sie tak rzucac to w koncu inaczej to zalatwimy..
a to nie wiem czy bede jednak, szkoda mi paliwa w takim razie.
No to nie. Dziękuje wszystkim za spotkanie. Sprawa odwołana. Nie będę robił spotkania dla dwóch osób.
i nie strasz Mnie... chyba że potrafisz tylko w ten sposób rozwiązywać problemy. to już nie moja winna. Zresztą to nie Ja się rzucam tylko Ty co jakiś czas zresztą jak chcesz Mi coś powiedzieć to masz moje GG.
Klubowicz
mam Twoje gg i nie zawaham sie go uzyc heehe
no bo pwoiedz mi ile byloby osoob? 3-4 max
Klubowicz
Maniek poprostu nie mam czasu, wracam o 16 do domu mam godzine na lekcję i jade na rechabilitacje do Góry Kalwari i wracam o 21 i znwou się uczę. Ale nie martw się tylko zrobi się ciepło będę sie bardziej angażował ;]
Klubowicz
do Góry jeździsz.... nic ie powiesz, praktycznie pod moj dom zajerzdzasz ^^
Platek... zesrasz sie a nie zrobisz Rometa tak zeby bral 2T, badzmy szczerzy ze nie dorównuje ta marka oryginala takim jak Yamaha, Honda, Aprilia, Gilera, Piaggio i Kymco
Administrator
Nie wiem czy pamiętasz Marcin, w sumie nie masz jak bo nie jeździłeś z nami. Ale Ja Czestera przeganiałem w tym sezonie. a miał i sport wydech i napęd zmieniony. Miałem i lepsze przyspieszenie i v-max, Czester może Ci to potwierdzić. Wiem wiem co powiesz... że nie to nie te same pojemności ale Ty nic o tym nie wspomniałeś. Zresztą nie wiem czy markowe 4T by Mnie przegoniło.
Jedynie NVU i Bachytek mieli szybsze moto od Mnie. Oczywiście nie licząc Twojej SR ale w sumie z Tobą to chyba tylko raz jechałem
Klubowicz
no tak Maniek, dokladnie tak, inne pojemnosci i Twoj byl sporo zmieniany ^^ Plus taki ze sporo zmieniales a malo wydales a w tych oryginalnych to czesci to jakies ochujenie ogolne cenowe ;/
ale prowadzenie sie oryginala chłopie jeździlem chinolami i na prawde inaczej sie prowadza
po prostu kazdy lubi to co chce i niech tak zostanie
Marcin nic nie wspomniałeś o pojemnościach więc nie ma o czym mówić. Dałem Ci przykład że chińczyk ma szanse z markowym skuterem 2T. Po drugie nie ma co porównywać 2T do 4T tej samej pojemności, bo nawet jak byśmy postawili Hexagota 180 2T i tej samej pojemności 4T też Hexagota to nie ma szans 4T. Bo to tak samo jak porównać benzynę z Dieslem
Ale ktoś genialny wymyślił Turbo i teraz nawet 4T z Turbinami śmigają ostatnio widziałem dla Ekonomi sprzedaja Chińskie 4T z gazem
troche strach bo jeździ sie pod dupa z Butla
a zarazem no nikt z Markoych firm nie wpadł jeszcze zeby do seryjnej pordukcji cos takiego wrzucic. I innowacyjny system Start&Stop który tez ma trafić do modeli chińskich skuterów
tak wieć panowie i nawet w Warszawie Chińczycy zawitali z pojazdami swojej rodowitej marki a chodzi mi o Fabryke na Źeraniu która sostała wykupiona przez Chińska Marke i od połowy roku w Źeraniu bedzie produkowanych 12 modeli aut od tych malutkich po dostawcze i terenówki.
U mnie w szkole ścigały się honda phanteon (locha) ze speedem 2 na 70cc hebo racing itakie tam . Ze startu do 40 km/h peugeot prowadził a potem nie miał szans . Obydwa sprzęty maja podobną moc , honda ma coś koło 15 km a speed przy prawie full tunie , nie wiem dokładnie ale też coś koło tego
Taa jakie , to chevroleta nie ma już?? Z jednej stron to dobrze że coś produkują ze istnieje ta fabryka ale pomyślcie jakby wrócili do polskiej produkcji , Syrena sport, wars ,beskid . Mamy tylu zdolnych inżynierów pracujących dla BMW , CItroenów i innych , gdyby kiedyś VW wykupił FSO zamiast skody , to dziś byśmy jeździli syrena z turbo
Ostatnio edytowany przez Platek (2011-01-25 22:19:33)
Ta Honda co powiedziałes to 2T ale spoko
Co do Źerania i tak nastopiło to co przeczuwali wszyscy Chińczycy wykupili już Volvo i Jaguara. Teraz patrzec tylko jak reszte zaczna wyrzynać