Klubowicz
a ja nie mam czego zimować narazie jeżdze samochodem tylko i tyle
Najlepsze na zime
Sobol Płatek napisał że Yukimoto nie jego
On ma Romka i Malagę
a Marcin na zimę najlepsze są autobusy bo przez takich jak Ty Ja dzisiaj jadąc do wawy i wracając za chwile straciłem 3 godziny
Klubowicz
przez takich jak ja? a moze przez takich co Ty tez xD Bo jechales na chwile wiec po co Ci samochod? W Autobusie nie zamarz byś
*pierwszy drift samochodem zaliczony xD
Klubowicz
a co tak wrózysz mi?;/
nie bedzie bo nie probuje tego czesto poniewaz w mondeo reczny chujowy ;( łapie dopiero przy najwyzszej pozycji i slabo, iwec trzeba troche lodu zeby ladnie wszedl w drift xD
Myślę nad kupnem malucha i dorobieniu pługu , ostatnio w turbo raporcie pokazywali taki przeróbki ;D . Bo ta chińska odśnieżarka ... no koment , co chwile śruba na wirniku sie zerwie , a to się coś wplącze
Sobol pierdolisz jak stara babcia Ja dzisiaj i po Warszawie latałem na rękawie
z Fildrorfa w Ostrobramską jak wyleciałem bokiem i to już zółte światło miałem
jak bym miał normalnie przyhamować i skręcać to bym stanął na czerwonym
a tak to boczkiem przeleciałem przez dwa pasy, kontra kierownicą i gaz 2/5 pedału wciśniętego na dwójce i idziesz jak szalony
w Józefowie Sobie latam na ręcznym codziennie, Jeśli ktoś ma pojęcie o tym co robi i nie wystraszy się jak dupa samochodu będzie mu uciekała za daleko i naciśnie hamulec to nic się nie dzieje. Jak naciśniesz hamulec to wiadomo polecisz w pizdu. A przy kontrze i lekkim gazie samochód ładnie lata bokiem.
Marcin wystarczy linkę od rękawa naciągnąć po drugię czym szybciej wpadniesz w zakręt tym lepiej Ci rękaw złapie i ładniej dupa poleci bokiem. Sprawdzone, przy 20-25km/h to wogóle nie zarzuci. Dopiero przy 40-50km/h samochód ładnie zaczyna boczkiem latać.
Klubowicz
przy 30 km/h w zakret 90 stopni to jest wystarczajaco duzo
Zacznijmy od tego ze to moja pierwsza zima, wiec nie ma co sie bardzo wydurniac
Mi przy 30 tyłu nie chce zarzucić Ejjj Marcin ta zima też jest moją pierwszą ;p przecież jak kupiłem Matrixa to nie było już takiej zimy (Marzec) a w Poniaku nie miałem ręcznego
więc też nie miałem jak szaleć
Ale mówię Ci większa frajda przy większej prędkości A najlepiej tak jak Ja dzisiaj podjechałem na chwilę na parking w Realu
brak samochodów i nie musiałem się bać żę w coś wpadne
to kilka razy Mnie ładnie obkręciło
Albo w lato trenować można Jak kto lubi
Klubowicz
xD
To Mydlo
Bartek dobrze mówi ściąga się kask. i Jest nakrętka
i w środku jest mydło
Panowie lubicie Horrory?
http://mistrzowie.org/109483/Horror
Klubowicz
hahah taaak tak, takie horrory są najlepsze jak dziewczyna Ci tak powie <lol> po prostu nic tej adrenaliny i niecierpliwości nie zastąpi P
a figurka naprawde suuuper I tak, wiemy ze to był Shumacher. Przynajmniej ja wiem, bo oglądałem ten odcinek Top Gear co zdjał kask
Klubowicz
Ty to jest dobre :O Bardzo Oryginalne XD
Klubowicz
taaaa :O ja moglby w sumie, mam dlugie drzwi wyciagnac je i jeszcze polozylby sie xd
Ostatnio edytowany przez acmilan (2010-12-09 20:29:42)
Klubowicz
wszystko sie da Tylko trzeba porozciągać się
Klubowicz
Sobol a Ty co na forum klubu SQT Mazowsze Team zarejestrowany ? ;p